Zvezda otputovala za Litvaniju: Nema opuštanja

Izvor: RTS, 31.Jul.2018, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda otputovala za Litvaniju: Nema opuštanja

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su za Litvaniju na revanš meč drugog kola kvalifikacija Lige šampiona protiv Suduve, posle pobede u Beogradu sa 3:0. Crveno-beli poručili su da nema opuštenja u revanšu.
Trener šampona Srbije Vladan Milojević na put je poveo 20 igrača, među kojima je i oporavljeni od povrede Slavoljub >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srnić, koji se vratio na teren proteklog vikenda protiv niškog Radničkog, a u odnosu na prethodno gostovanje na Baltiku nema napadača Milana Pavkova i Nenada Milijaša.

Na spisku su: Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Dušan Jovančić, Branko Jovičić, Nenad Krstičić, Dejan Meleg, Lorenco Ebesilio, Nemanja Milić, El Fardu Ben, Nemanja Radonjić, Milan Jevtović, Slavoljub Srnić, Nikola Stojiljković i Dejan Joveljić.
Crveno-beli u Litvaniju  putuju letom iz Beograda ka Kaunasu, a potom će autobusom do Marijampolja, gde se igra utakmica.
"Nadam se da ćemo opravdati ulogu favorita, imamo odličan rezultat, ali ne smemo da se opustimo. Ne smemo da dozvolimo kao što je bilo na Malti prošle godine 3:3. Idemo ponovo da pobedimo", rekao je Vujadin Savić novinarima pred polazak na aerodromu Nikola Tesla.
Savić je priznao da se razmišlja i o potencijalnom protivnik u borbi za Ligu šampiona.
"Bio je žreb i naravno da razmšljamo od Spartaku iz Trnave i Legiji, ali je najbitnije sada da prođemo. Nismo još prošli, ali svejedno nam je ko će biti rival. Kad prođemo pričaćemo o tome", naveo je Savić, dodavši da će nedostajati navijači u Litvaniji jer zbog kazne neće moći da bodre tim u Marijampolju.
Njegov saigrač iz veznog reda Dušan Jovančić ističe:
"Nismo se opustili, dobro smo se spremili za drugi duel sa Suduvom. Želimo ponovo da sačuvamo mrežu, ne smemo da dozvolimo da se dese neke nepredviđene situacije".
Jovančić sa maksimalnim oprezom čeka duel sa litvanskim prvakom.
"Ništa nije gotovo, kao ni u meču Trnave i Legije. Verujem da Poljaci mogu da se vrate", zaključio je on.
Revanš meč 2. kola kvalifikacija za LŠ između Suduve i Crvene zvezde igra se u sredu od 19.30 časova. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: Zaboravili smo 3:0 iz Beograda; Spartak eliminisao Legiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2018

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da pobeda iz Beograda (3:0) mora da se "izbriše" kako bi ekipa na pravi način shvatila ozbiljnost revanša protiv Suduve u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona..."Nikada u fudbalu ne može da se kaže da je sigurno, odigralo se samo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Savić: Trener nas podesio, samo o Suduvi razmišljamo

Izvor: N1 televizija, 31.Jul.2018

Štoper Crvene zvezde Vujadin Savić kaže pred revanš sa Suduvom (prvi meč pobeda crveno-belih 3:0) da opuštanja ne sme da bude...“Iz Beograda nosimo odličan rezultat, moramo da opravdamo ulogu favorita i da pobedimo i u ovom meču. Jednom smo se opekli protiv Florijane kada smo imali prednost...

Nastavak na N1 televizija...

MILOJEVIĆ U LITVANIJI: Ne zanimaju me Legija i Spartak, želim da Zvezda protiv Suduve potvrdi kvalitet (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 31.Jul.2018

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević očekuje da njegov tim i u sredu u revanšu potvrdi da je bolji od litvanske Suduve.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.