Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2021, 17:43

Zvezda ostavlja Spiridonovića u Turskoj i može da zaradi 300.000 evra

Ofanzivac će karijeru nastaviti na pozajmici

Srđan Spiridonović će gotovo izvesno karijeru nastaviti u Genčlerbirligiju, a dogovor šampiona Srbije i turskog kluba mogao bi bi da bude ozvaničen do kraja dana.

Krilni napadač crveno-belih koji je letos stigao u Ljutice Bogdana nije uspeo da se nametne strategu Dejanu Stankoviću, pa je po završetku skromne jesenje polusezone bilo jasno da će >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fudbalski put nastaviti u drugom dresu.

Među nekoliko zainteresovanih klubova istakao se Genčlerbirligi u kojem će Spiridonović nastaviti karijeru kao pozajmljeni igrač uz opciju otkupa za 300.000 evra.

Podsetimo, hitri krilni napadač u Beograd je stigao iz Poljske, a na osnovu obeštećenja Zvezda je Pogonu platila 250.000 evra.

Od dolaska u redove šampiona Srbije, 27-godišnji ofanzivac je odigrao 24 utakmice na kojima je upisao četiri gola i pet asistencija.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA OSTAJE BEZ OFANZIVCA! Fudbaler crveno-belih karijeru nastavlja u Turskoj!

Izvor: HotSport.rs, 22.Jan.2021

Srđan Spiridonović će gotovo izvesno karijeru nastaviti u Genčlerbirligiju, a dogovor šampiona Srbije i turskog kluba mogao bi bi da bude ozvaničen do kraja dana.. The post ZVEZDA OSTAJE BEZ OFANZIVCA! Fudbaler crveno-belih karijeru nastavlja u Turskoj! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Spiridonović se ne vraća iz Turske, prelazi u Genčlerbirligi

Izvor: N1 televizija, 23.Jan.2021, 13:32

Sportski Žurnal prenosi da Srđan Spiridonović definitivno odlazi iz Crvene zvezde. Dogovorena je pozajmica Genčlerbirligiju do kraja sezone, uz pravo turske ekipe da na kraju sezone ako sve strane budu zadovoljne otkupni njegov ugovor za 300.000 evra.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.