Zvezda odradila trening, postoji jedna otežavajuća okolnost pred revanš

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2018, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda odradila trening, postoji jedna otežavajuća okolnost pred revanš

Verujemo ipak da to neće previše uticati na igru ekipe Vladana Milojevića.

Zvezdina ekspedicija danas je doputovala u litvanski Marijampolj, gde će sutra od 19:30h odigrati revanš meč protiv domaće Suduve u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli su prvi meč dobili sa 3:0, pokazali da su znatno bolja ekipa i za očekivati je da to potvrde i na gostujućem terenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Tokom popodneva su odradili i jedini trening u Litvaniji, a na sajtu Crvene zvezde se kao otežavajuća okolnost navodi to što je vreme prilično sparno u Marijampolju, uz temperaturu od oko 30 stepeni.

Dobra vest je da je teren i po komentarima fudbalera u odličnom stanju.

Kada je u pitanju sam trening, akcenat je stavljen na pas igri kako bi Zvezdini igrači što bolje upoznali i osetili teren.

''Primetna je kao i uvek odlična atmosfera, a naravno da na to utiče i dobar rezultat iz prve utakmice'', poručuju iz Zvezde.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdin sastav za Suduvu - Da li će Miloje promeniti tim koji pobeđuje? (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2018

Nemanja Radonjić zabrinuo navijače na treningu, ali....Fudbaleri Crvene zvezde večeras su odradili i poslednji trening pred revanš protiv Suduve, koji je na programu u četvrtak od 19:30h u Marijampolju...Srpski šampion je prvi meč dobio sa ubedljivih 3:0, uz blistavu partiju, pre svih Nemanje...

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda i u Litvaniji lako protiv Suduve, sledeći je Spartak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2018, 04:23

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, nakon što su u Litvaniji pobedili ekipu Suduve 2:0. Strelci za crveno-bele bili su Ben u 8. i Radonjić u 38. minutu...Crvena zvezda je u Litvaniju otputovala sa tri gola prednosti, a ukoliko je i bilo bilo kakvih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.