Znaju da zvocaju drugima, a ne mogu da smire svoj narod: Navijači Totenhema četiri puta prekidali meč sa Partizanom (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2014, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znaju da zvocaju drugima, a ne mogu da smire svoj narod: Navijači Totenhema četiri puta prekidali meč sa Partizanom (VIDEO)

Hoće li UEFA reagovati povodom incidenata Engleza na meču Lige Evrope?

Skandal u režiji navijača Totenhema! Meč petom kola Lige Evrope između kluba iz Londona i Partizana prekidan je čak četiri puta u prvom poluvremenu da bi na kraju sudija Jevgen Aranovski iz Ukrajine bio pinuđen da pet minuta pre kraja prvog dela pošalje igrače u svlačionicu.

Arbitar se na taj potez odlučio posle >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << konsultacija sa delegatom, jer su pristalice domaćeg kluba svaki čas preskalake ogradu, utrčavale na teren i jurile igrače - Totenhema! I to iz razloga da se s njima fotografišu na sred terena stadiona Vajt Hart Lejn.

Jasno je da je u ovom slučaju zakazalo obezbeđenje i redarska služba, ali neverovatno deluje da u civilizovanom svetu ne može da se obezbedi normalno odiogravanje utakmice, već da to da li će se igrati ili ne zavisi od raspoloženja navijača.

Interesantno je svaki put kad su navijači utrčavali na teren, a to se desilo četiri puta, kamera zumirala predsednika domaćeg kluba Danija Levija, što sugeriše da su pristalice Totenhema nezadovoljne načinom na koji vodi Pevce, pa je možda ovo način da iskažu to neslaganje.
Pogledaj vesti o: London,   Rat u Ukrajini

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pištaljkom po Lazoviću: Sudija, pa što toliko glasno?

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2014

Ukrajinski arbitar „isterao iz pameti“ napadača Parizana..Glavni arbitar meča utakmice između Totenhema i Partizana Jevgen Aranovskij, njegovi pomoćnici i delaegat meča, imali su mnogo problema u prvih 45 minuta sa domaćim navijačima, koji su četiri puta prekidali utakmicu, pa su pomalo bilo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Oni su prekidali meč u Londonu, a ranije su dovodili i striptizete u tramvaj

Izvor: Sportal.rs, 28.Nov.2014, 16:08

Trojica momaka koja su prekinula meč 5. kola Lige Evrope između Totenhema i Partizana su poznate engleske šaljivdžije! Njihovi video klipovi spadaju u jedne od gledanijih na Ju-tjubu i drugim mrežama širom sveta. Gomes Garsija, Nejtan Braun i Dan Džarvsi su deo takozvane ekipe "Trolstejšn" ekipe...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.