Vujošević: Ako je potrebno da SNS dođe u Partizan, ja sam spreman da odem

Izvor: Kurir, 17.Avg.2015, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Ako je potrebno da SNS dođe u Partizan, ja sam spreman da odem

Crno-beli su u ponedeljak počeli pripreme za novu sezonu

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je da je spreman da napusti crno-bele, ako neko obeća da će taj odlazak da donese sponzore klubu iz Humske.

Košarkaši Partizana su danas počeli pripreme za novu sezonu sa znatnom izmenjenim timom u odnosu na prošlu sezonu. Partizan će, kao i svakog leta, pripreme obaviti u Beogradu.

"Ako je potrebno da SNS dođe u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Partizan, ja sam spreman da odem. Tvrdim da čak i kada bih otišao iz Partizana nikakva situacija se ne bi promenila po pitanju sponzora", rekao je Vujošević.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Spreman sam da radim za evro, čak i da odem, ali pare ni tada neće ući u Partizan

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2015

Crno-beli počeli pripreme za novu sezonu. Centralna tema – finansije..Ovog leta se ne priča o šampionskim ambicijama. Centralna tema na početku Partizanovih priprema za novu sezonu opet su finansije, tačnije njihovo odsustvo koje preti da ozbiljno uzdrma temelje kluba koji je ne tako davno bio...

Nastavak na MozzartSport.com...

"Ako SNS dođe u Partizan, ja idem"

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2015

Partizan je počeo pripreme za novu sezonu u podmlađenom sastavu bez nosilaca igre iz prošle sezone. Jasno je da se crno-beli nalaze u najvećoj krizi u prethodnih 20 godina, a simbol kluba iz Humske Duško Vujošević je najavio da bi mogao i da napusti kormilo broda koji tone...– Ako je potrebno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.