Vest Hem nudi 90 miliona za dvojicu igrača, ali im Brexit obara ponude!

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2016, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vest Hem nudi 90 miliona za dvojicu igrača, ali im ''Brexit'' obara ponude!

Danas su ''čekićari'' u centru pažnje.

Kako prenosi Skaj sport, Vest Hem je u pregovorima sa dvojicom napadača, u pitanju su Aleksandre Lakazet i Miču Bačuaji.

Vest Hem je navodno spreman da plati čak 52 miliona evra (41,6 milina funti) za napadača Liona Lakazeta, ali on okleva jer na stolu ima i ponude većih klubova.

Vest Hem nije gubio vreme, pa je istovremeno poslao i ponudu od 35 miliona za golgetera Olimpik Marseja Bačuaija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ipak, engleski mediji ističu zabrinutost posle ovih ponuda, jer je zbog želje Britanaca da izađu iz EU, funta preko noći pala, pa samim tim je primera radi - ponuda Vest Hema od 41,6 miliona funti, za manje od 24 sata spala sa 52 na 49 miliona evra.

Samim tim, to bi mogao da bude veliki problem u budućnosti za klubove u Premijer ligi. Više o tome OVDE.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vest Hem nudi 52 miliona za Lakazeta?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2016

Uprava londonskog Vest Hema ponudila je Lionu 52 miliona evra za transfer napadača Aleksandra Lakazeta, prenosi danas L'Ekip...Kako se navodi, u pitanju je "pojačana" ponuda, pošto je Lion već odbio 40 miliona...Za usluge najboljeg fudbalera Liona zainteresovani su i Arsenal, Mančester Siti, Čelsi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.