(VIDEO) HRVATU SE SMEJE CEO SVET: Da li je Ćorluka izveo najgori penal u istoriji fudbala?

Izvor: Kurir, 13.Jul.2015, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) HRVATU SE SMEJE CEO SVET: Da li je Ćorluka izveo najgori penal u istoriji fudbala?

MOSKVA - Fudbaler moskovske Lokomotive i hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka obrukao se na meču ruskog Superkupa protiv Zenita.

Zenit je osvojio Superkup pošto je posle boljeg izvođenja penala slavio sa 4:2. Posle 90 minuta nije bilo pobednika, 1:1, a nije bilo promene rezultata ni u produžecima.

Ćorluka je promašio poslednji penal za Lokomotivu, a praktično je dodao loptu protivničkom golmanu. Ovaj video snimak je brzo završio na društvenim mrežama, a Hrvat je ismejan, dok je njegovo izvođenje jedanaesterca već proglašeno za najgore u istoriji fudbala.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KO TE JE UČIO DA PUCAŠ PENALE? Ćorluka se žestoko izblamirao i poklonio trofej Zenitu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Jul.2015

U nedelju je odigran Superkup Rusije koji je posle boljeg izvođenja penala pripao Zenitu pošto je posle 90 minuta igre bilo 1:1 u meču protiv moskovske Lokomotive.. . Tragičar meča bio je defanzivac Lokomotive Vedran Ćorluka koji je katastrofalno izveo penal praktično dodavši loptu protivničkom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.