Izvor: HotSport.rs, 25.Jun.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESTI IZ ENGLESKE: Mitrović ponuđen Fenerbahčeu za interesantnu cenu

Već je bilo reči o tome da turski klubovi Fenerbahče i Bešiktaš žele Aleksandra Mitrovića u svojim redovima, a sada su i engleski mediji ‘umešali svoje prste’.

Naime, mediji sa ostrva pišu da je srpski fudbaler Aleksandar Mitrović na izlaznim je vratima Njukasla, koji želi da ga proda u ovom prelaznom roku i zbog toga ga je, preko menadžera, ponudio Fenerbahčeu.
Njukasl za transfer traži 18 miliona evra, takođe se navodi.
Kako je u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << timu Njukasla uglavnom bio na klupi kao zamena za prvog strelca Dvajta Gejla, srpski napadač je prošle sezone imao skromnu minutažu u taboru ‘svraka’.
Sada želi da promeni sredinu, a po navodima u medijima, Fenerbahče je raspoložen da uzme Mitrovića, ali najpre na jednogodišnju pozajmicu, sa opcijom otkupa ugovora posle toga.
The post VESTI IZ ENGLESKE: Mitrović ponuđen Fenerbahčeu za interesantnu cenu appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Mitrović ponuđen Fenerbahčeu, poznata i cena

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2017, 13:27

Aleksandar Mitrović će se teško izboriti za mesto startera u Njukaslu, pa je pitanje da li će ostati u tom klubu...Sve se češće u Njukaslu priča o potencijalnom odlasku Aleksandra Mitrovića...Napadač reprezentacije Srbije bi mogao da napusti ovaj klub jer nema dovoljno prostora da se dokaže,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.