Uživo: Delfini za drugu pobedu, Srbija - Japan 1:1

Izvor: Blic, 29.Jul.2015, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: "Delfini" za drugu pobedu, Srbija - Japan 1:1

Vaterpolisti Srbije igraju protiv selekcije Japana od 16.30, a taj meč drugog kola D grupe na Svetskom prvenstvu u Kazanju možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

"Delfini" Dejana Savića su otvorili šampionat trijumfom u derbiju nad Crnom Gorom sa 11:8, a komšije su u ovoj rundi remizirale sa Australijom 5:5, dok su "kenguri" na premijeri bili bolji od Japanaca sa 10:4.

Naš prvi napad nije prošao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kako treba, a Japanci su iskoristili isključenje Duška Pijetlovića i preko Takeija prvi poveli, što je kratko trajalo pošto je Slobodan Nikić već u narednoj akciji izjednačio na 1:1.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Rival bez golmana, "delfini" promašili praznu mrežu, Srbija - Japan 2:1

Izvor: Blic, 29.Jul.2015

Vaterpolisti Srbije igraju protiv selekcije Japana od 16.30, a taj meč drugog kola D grupe na Svetskom prvenstvu u Kazanju možete pratiti uživo uz Blicsport.rs..."Delfini" Dejana Savića su otvorili šampionat trijumfom u derbiju nad Crnom Gorom sa 11:8, a komšije su u ovoj rundi remizirale sa Australijom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.