UVEK UZ SRPSKE ŠAMPIONE: Ministar Udovičić na treningu učesnika Olimpijskih igara u Tokiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 19:55

UVEK UZ SRPSKE ŠAMPIONE: Ministar Udovičić na treningu učesnika Olimpijskih igara u Tokiju!

Pripreme u jeku.

Ministar omladine i sporta Republike Srbije Vanja Udovičić posetio je trening najboljih svetskih tekvondista, koji se u Beogradu pripremaju za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju.

Juve sebi više ne sme da dozvoli nikakav kiks, ako hoće da stigne Inter, pobeda u večerašnjem meču (20.45) spada u obavezu, kvota na dvojku je 1,65, tip 3+ nešto viši – 1,65. Pogledajte sve Mozzart >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvote za meč Verona – Juventus.

U iščekivanju sportskog leta, koje će biti u znaku Olimpijskih igara, najbolji srpski olimpijci uveliko se pripremaju da u Japanu ostvare vrhunske rezultate, a sa njima u Beogradu treniraju i olimpijski timovi Brazila, Belgije, Mađarske, Irske, Meksika i Кipra.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić pruža podršku našim sportistima i u procesu priprema za Olimpijske igre, kako bi se lično uverio da naši reprezentativci treniraju u najboljim uslovima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LOKOMOTIVA SLAVILA, NIKOLIĆ POCRVENEO: Mašinovođe bolje od gradskog rivala, sudija isključio Srbina

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021

Prestonica Rusije je crveno-zelena...Fudbaleri Lokomotive iz Moskve savladali su velikog gradskog rivala CSKA rezultatom 2:0 (2:0) u 20. kolu ruske Premijer lige...Juve sebi više ne sme da dozvoli nikakav kiks, ako hoće da stigne Inter, pobeda u večerašnjem meču (20.45) spada u obavezu, kvota na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.