UEFA SUROVA PREMA SRBINU: Arnautović SUSPENDOVAN! Marko je ODMAH reagovao

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 15:38

UEFA SUROVA PREMA SRBINU: Arnautović SUSPENDOVAN! Marko je ODMAH reagovao

Uprkos svemu očekivano.

Austrijski fudbaler srpske nacionalnosti, Marko Arnautović kažnjen je sa jednim mečom suspenzije sa Evropskog šampionata zbog sukoba, koji je imao sa Ezđanom Alioskim reprezentativcem Severne Makedonije.

Kako su krenuli (pobedom od 3:0 nad Turskom), Italijanima su porasli apetiti i sada žele do samog finala. Večeras (21.00) imaće ozbiljan ispit protiv Švajcarske, koja pritom mora da se „vadi“ za remi s Velsom. Kvota na Azure >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 1,75, iks je 3,50, a dvojka 5,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Italija - Švajcarska.

U meču prvog kola Evropskog šampionata, Arnautović je u 89. minutu postigao treći gol u trijumf Austrije od 3:1, a onda je navodno na nacionalnoj osnovi vređao reprezentativca Severne Makedonije.

UEFA je  pokrenula istragu povodom incidenta i odlučila da Arnautović bude kažnjen jednim mečom zabrane.

To znači da će Marko propustiti duel u kojem Austrija igra protiv Holandije u četvtak od 21 časova.

- Odmah posle utakmice, prijateljski smo se pozdravili i izvinili jedan drugom. Ne mogu da sada više poništim svoj ispad.

Imam srceparajući projekat u kome sam i sam pokrovitelj i doniram 25.000 evra za integracioni rad u Austriji. Nažalost, suspendovan sam za sutrašnju utakmicu protiv Ukrajine, ali ću opet dati 100 odsto za Austriju. Pošto sam i sam otac dve ćerke i veoma sam svestan da sam uzor mnogima, posebno deci i adolescentima i zato još više žalim zbog svog ponašanja.

Nažalost, bilo je provokacija na koje sam prejako reagovao, ali nije to opravdanje za ono što se desilo - napisao je na Fejsbuku Marko Arnautović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adrijana Đurđević, devojka fudbalera Duje Ćaleta-Cara
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA JE OVOG PUTA BILA NEMILOSRDNA: Arnautović suspendovan zbog vređanja Makendonca!

Izvor: HotSport.rs, 16.Jun.2021

Reprezentativac Austrije Marko Arnautović žestoko je kažnjen od strane UEFA. Zbog žestokog vređanja reprezentativca Severne Makedonije, Ezdžana Alioskog, Arnautović će drugo kolo Evropskog prvenstva protiv Holandije gledati sa tribinama. Makedonci su zbog ovog nesportskog poteza tražili da Arnautović...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.