UEFA BESKOMPROMISNA: Turski klub izbačen iz Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 07:56

UEFA BESKOMPROMISNA: Turski klub izbačen iz Evrope

Prekršili finansijski fer plej.

Turski fudbalski klub Trabzon suspendovan je na godinu dana od strane Evropske fudbalske federacije (UEFA) zbog kršenja pravila finansijskog fer pleja (FFP).

Ovom kaznom Trabzon će ostati bez učešća u evropskim klupskim takmičenjima u narednoj sezoni ili u sezoni 2021/2022. ukoliko se bude kvalifikovao kroz domaći šampionat.

Trabzon nije ispoštovaa propozicije finansijskog fer pleja od 2016. kada je turski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klubi  napravio prekršaj. FFP postoji od 2011. i uspostavljen je kako klubovi ne bi trošili više novca od onoga što su zaradili.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.