Trofej Beograda, Grčka pobedila Crnu Goru

Izvor: RTS, 13.Avg.2017, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trofej Beograda, Grčka pobedila Crnu Goru

Košarkaška reprezentacija Grčke pobedila je u Beogradu Crnu Goru sa 83:81 (18:20, 20:16, 21:17, 24:28) u prvoj utakmici na turniru "Trofej Beograda". U subotu od 21.00 čas igraju Srbija i Grčka.
Neizvestan meč, velika borba između dva rivala. Tokom celog meča rezultat je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bio u egalu. Na kraju Grci su uspeli da sačuvaju dva poena prednosti i stignu do zasluženog trijumfa.

Grčku je do pobede predvodio Janis Antetokounmpo sa 20 poena, devet skokova i tri asistencije, dok je Nikos Papas postigao 17.
U selekciji Crne Gore istakao se Nikola Ivanović sa 22 poena, a Nikola Vučević dodao je 18.
Druga utakmica na turniru "Trofej Beograda" između Srbije i Grčke igraće se u subotu od 21.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Drama u Beogradu, Srbiji svetska bronza!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2017

Posle neočekivanog poraza u četvrtfinalu od Grčke, selekcija Vlade Vujasinovića uspela je da se trgne i večeras savlada tradicionalnog rivala, ekipu Mađarske u borbi za bronzanu medalju na Svetskom juniorskom prvenstvu u Beogradu. Vujasinovićevi izabranici su posle velike borbe slavili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.