Totenhem reagovao na prodaju Eriksena, otkupljen Lo Selso

Izvor: RTS, 28.Jan.2020, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem reagovao na prodaju Eriksena, otkupljen Lo Selso

Londonski fubalski klub Totenhem otkupio je ugovor Argentinca Đovanija Lo Selsa iz Betisa za 60 miliona evra.
"Petlovi" su u poslednjim danima prelaznog roka ponovo veoma aktivni.

Klub iz Londona napustio je Kristijan Eriksen, ali je tim koji sa klupe vodi Žoze Morinjo reagovao i otkupio ugovor Đovanija Lo Selsa.
Argentinac je polusezonu u Totenhemu proveo kao pozajmljen igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz Real Betisa, a uprava engleske ekipe aktivirala je klauzulu o opciji kupovine u iznosu od 60 miliona evra.
Lo Selso je ove sezone u svim takmičenjima za "petlove" odigrao 20 utakmica i postigao dva gola, od čega je jedan protiv Crvene zvezde.
Argentinac (23) je tokom karijere igrao za Rozario, PSŽ i Betis, a sa Totenhemom je ugovorio saradnju do 2025. godine.
Pored Lo Selsa, očekuje se da u narednom periodu Totenhem dovede krilnog fudbalera PSV-a Stivena Bergvjina, kao i napadača Milana Kšištofa Pjonteka.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo dobio ono što je želeo, Totenhem izbrojao 27 miliona funti!

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2020

Obećano - ispunjeno...Fudbalski klub Totenhem otkupio je danas ugovor Đovanija Lo Selsa iz Betisa...Ovaj 23-godišnji argentinski fudbaler je prošlog avgusta stigao na pozajmicu u Totenhem, a londonski klub iskoristio je mogućnost da otkupi njegov ugovor...Lo Selso je potpisao ugovor do 2025. godine,...

Nastavak na Sportske.net...

Totenhem otkupio Lo Selsa

Izvor: B92, 29.Jan.2020, 12:53

Engleski fudbalski klub Totenhem objavio je da je otkupio ugovor Argentinca Đovanija Lo Selsa od španskog Betisa...Dvadesettrogodišnji fudbaler je prošlog avgusta stigao na pozajmicu u Totenhem, a londonski klub iskoristio je mogućnost da otkupi njegov ugovor...Lo Selso je potpisao ugovor do 2025....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.