Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2021, 19:59

Toni Đerona zamera na igri i hvali debitanta Milosavljevića

„Nismo dobro izgledali u odbrani, bilo je dosta grešaka“, otvoren je selektor Srbije posle pobede nad Grčkom

Došao, video i odveo nas na Prvenstvo Evrope. Preporod očekivan angažmanom Tonija Đerone smo dobili. Mučila se reprezentacija Srbije sa prethodnim selektorima, ali sa aktulenim je toliko ubedljiva da je kvalifikacije za narednog velikog takmičenje okončala u velikom stilu.

Kao prva u kvalifikacionoj Grupi 1 plasirala se na završni tirnir >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najboljih kontinentalnih selekcija, 2022. u Mađarskoj i Slovačkoj.

I to ispred Francuske. Između ostalog zahvaljujući duplim pobedamanad Grčkom, iako je na gostovanju u Atini bila naša selekcija bila manje ubedljiva (27:25) nego kad je Helene ugostila u Zrenjaninu (31:21).

Srećni smo zbog pobede. Nije bilo lako igrati sa Grcima, veoma su bili agresivni u prvom poluvremenu, nismo uspeli da pronađemo pravi način da im se suprostavimo. Nismo dobro odigrali u odbrani, bilo je dosta grešaka. U drugom smo krenuli agresivnije i to je dalo rezultata, a i oni su nam dali prostora da igramo bolje. Pogotovo je Marko Milosavljević bio raspoložen u svom prvom meču za seniorski tim, uz veliku pomoć cele ekipe“, rekao je selektor Toni Đerona na kraju kvalifikacionog puta.

Debitant Marko Milosavljević je pogurao Orlove sa četiri gola i nagovestio da bi mogao da bude skriveni adut na Prvenstvu Evrope.

Veoma kvalitetna utakmica. Prvo poluvreme smo malo lošije otvorili odbranom i sa trčanjem, ali smo dogovor iz svlačionice ispoštovali u drugom delu utakmice. Spojili smo jače odbranu, povukli brz centar i polukontru. Na kraju je to dalo rezultat i na sreću dovelo do pobede“, rekao je Milosavljević.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ĐERONA: Nije bilo lako sa Grcima

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021

Srbija slavila u Atini... Rukometna reprezentacija Srbije trijumfalno je okončala kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, na koje su se Orlovi već ranije plasirali, pošto je u Atini savladala Grču sa 27:25.  Selektor Toni Đerona nije krio zadovoljstvo zbog pobede u Atini i odlično odrađenog posla...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.