Stevanović na klupi grčke Verije

Izvor: Blic, 06.Jun.2013, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović na klupi grčke Verije

Srpski fudbalski trener Goran Stevanović preuzeo je grčkog prvoligaša Veriju, klub za koji je igrao od 1997. do 1999. godine.

Stevanović je dres Verije nosio na 28 utakmica i postigao dva gola, a sada će taj tim predvoditi u narednih godinu dana sa klupe.

Plan za narednu sezonu je da se tim podmladi i da se sa srpskim trenerom bori za nešto više od opstanka. Prošle godine je Verija u proseku imala najstariju ekipu i završila na 12. mesto u zahtevnom prvenstvu kakvo je Grčko.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stevanović našao novi posao

Izvor: Sportal.rs, 06.Jun.2013

Bivši trener Partizana Goran Stevanović od naredne sezone sedeće na klupi grčkog prvoligaša Verije, potvrdio je taj klub na zvaničnom sajtu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.