Izvor: RTS, 05.Nov.2020, 12:47

Stankoviću potvrđena kazna od dva meča, vodi tim sa tribina

Trener fudbalera Crvene zvezda Dejan Stanković i protiv Genta vodiće ekipu sa tribina, nakon što mu je potvrđena kazna od dva meča suspenzije zbog isključenja na startu Lige Evrope protiv Hofenhajma.
Kako je potvrđeno Tanjugu, jutros je na Marakanu stigla zvanična odluka iz Evropske fudbalske unije, ali to svakako ne bi trebalo da bude problem za tim srveno-belih.

Stanković >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je pre sedam dana sjajno pripremio tim protiv Libereca, crveno-beli su ostvarili najubedljiviji pobedu u grupnoj fazi evropskih takmičenja sa 5:1 i nema razloga da večeras protiv Genta njegov tim ponovo ne bude na nivou.
Utakmica između Crvene zvezde i Genta igra se od 21 sat na stadionu „Rajko Mitić" uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a. Strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i promene rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdi stigao dopis iz UEFA, loša vest pred Gent!

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2020

Ipak, očekivala se ovakva odluka evropske kuće fudbala...UEFA je rano jutros poslala dopis Crvenoj zvezdi u kojem se našla loša, ali ipak očekivana vest...Trener "crveno-belih" Dejan Stanković neće moći da vodi svoju ekipu ni protiv Genta pošto mu je potvrđena kazna od dva meča susprenzije,...

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda bez Stankovića i protiv Genta

Izvor: OkRadio.rs, 05.Nov.2020

Dejan Stanković, trener fudbalera Crvene zvezda, i protiv Genta neće moći da sedi na klupi, već će voditi ekipu sa tribina. Mladom strategu potvrđena je kazna od dva meča suspenzije zbog isključenja na startu grupne faze Lige Evrope protiv Hofenhajma u gostima.   Jutros je na “Marakanu”...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.