Srpski kajakaši, Milica, Strahinja i Bojan, otputovali u Tokio (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2021, 13:46

Srpski kajakaši, Milica, Strahinja i Bojan, otputovali u Tokio (AUDIO)

Srpski kajakaški tim otputovao je na Olimpijske igre u Tokiju. Srbiju će u Tokiju predstavljati troje kajakaša: Milica Novaković, Strahinja Stefanović i Bojan Zdelar.

Osim naših kajakaša krenuli su put Japana i glavni trener tima Akoš Verecki, i trener Milan Đenadić.

Milica Novaković je rekla da je srećna što će po drugi put učestvovati na OI.

"Ove igre će biti specifične >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << po raznim pravilima ali i odsustvu publike što za nas kajakaše i nije toliko bitno. Nama je uvek fokus na nama samima. Upoznati smo sa svim pravilima i spremni smo na sve" rekla je Novaković.

"Pripreme su tekle super, imali smo i jednu nedelju više, pokušali smo da se fokusiramo na sebe. U dobroj sam formi i mislim da ćui ja i cela kao ekipa, kada tamo izađemo pokazati svoj najbolji kvalitet". Rekao je Strahinja Stefanović kome su ovo prve OI.

Svoj debi na OI imaće i Bojan Zdelar koji je rekao da mu je čast da predstavlja Srbiju. On će sa 21. godinom biti najmlađi takmičar u svojoj konkurenciji.

"Sve je identično sa Evropskim i Svetskim prvenstvima pa mi u Tokiju ništa nije strano. Ono što je novo to je cela olimpijska atmosfera. Biće to prilika da u olimpijskom selu od 10 hiljhada sportista upoznam i neke od najuspešnijih sportista, domaćih i stranih" rekao je Zdelar.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.