Izvor: RTS, 28.Nov.2020, 22:40

Srebro za Stašu Gejo na EP u Moskvi, ali ne viza za Olimpijske igre

Srpska reprezentativka u sportskom penjanju Staša Gejo osvojila je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Moskvi.
Gejo je u finalu kombinacija završila kao druga, čime joj je viza za Olimpijske igre u Tokiju izmakla, pošto je samo najbolja takmičarka u disciplini izborila plasman na OI.

Nakon velike borbe koju je vodila u poslednja dva dana u ovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << olimpijskoj disciplini, Staša je takmičenje završila iza Ruskinje Viktorije Meškove, kojoj je pripala olimpijska viza.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Staši Gejo osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u sportskom penjanju u Moskvi.
"Staša je srcem osvojila ovu medalju, a Srbija će biti uz nju i u svim narednim takmičarskim izazovima. Bravo, Staša!", navodi se u čestitki predsednika Vučića objavljenoj na Tviteru.
 
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Japan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Staša Gejo druga u kombinacijama, malo joj falilo do olimpijske vize

Izvor: JužneVesti.com, 28.Nov.2020

Iako je vodila posle prve dve discipline u kombinacijama na Evropskom prvenstvu u Rusiji, Staši Gejo iz Niša malo je nedostajalo da posle lida ostane na prvoj poziciji i obezbedi vizu za Olimpijske igre u Tokiju naredne godine. Na kraju, zauzela je drugo mesto u kombinacijama sve tri discipline, što...

Nastavak na JužneVesti.com...

OGLASILA SE SRPSKA HEROINA: Staša Gejo pominjala LUDILO i junakinje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 12:59

Osvojila srebrnu medalju u sportskom penjanju...Srpska reprezentativka u sportskom penjanju Staša Gejo osvojila je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Moskvi, pa je veliki broj čestitki stigao na njenu adresu...Dan posle najvećeg uspeha u karijeri, Staša se i sama oglasila na društvenim mrežama,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.