Srbija ne menja selektore

Izvor: Vesti-online.com, 25.Feb.2017, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija ne menja selektore

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Nikola Grbić produžio je ugovor do 2020. godine, odnosno do završetka Olimpijskih igara u Tokiju, saopštio je OSS.

Ugovor do 2020. produžio je i selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić.

- Potpisivanjem ugovora postigli smo još bolje preduslove za kvalitetne pripreme za OI 2020, što je bio cilj i Saveza i obojice selektora. S obzirom na identične poglede na organizaciju i funkcionisanje selekcija, uvereni smo da će obe reprezentacije u budućnosti pokazati svoje maksimume - rekao je predsednik OSS Zoran Gajić.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dogovor pao, Grbić i Terzić ostaju selektori!

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2017

Bilo je pitanje da li će sadašnji selektori nacionalnih selekcija u odbojci ostati na svom mestu, a danas je sve odlučeno...Dolaskom Zorana Gajića na čelo Odbojkaškog saveza Srbije, postavljeno je pitanje oko ostanka na mestu selektora Zorana Terzića i Nikole Grbića...Ipak, danas je doneta konačna...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.