Sprečen novi teroristički napad u Parizu?

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2017, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečen novi teroristički napad u Parizu?

Policija je pronašla bombu pre meča PSŽ-a i Bordoa.

PSŽ je slavio protiv Bordoa na stadionu "Park prinčeva" pred 50 hiljada ljudi, a po nekim navodima francuskih medija, planiran je teroristički napad na tom meču.

Naime, policija je pronašla bombu u blizini stadiona pre početka ove utakmice, uhapsila je petoricu osumnjičenih, uključujući i jednog islamskog ekstremistu koji je od ranije poznat policiji.

Da vas podsetimo, na istom mestu je odjeknulo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u novembru 2015. godine kada su trojica bombaša samoubica aktivirali bombe ispred stadiona dok su utakmicu igrali Francuska i Nemačka.

Inače, sve se ovo desilo u subotu, a detalji su otkriveni tek danas jer je policija imala nekoliko akcija u blizini Pariza u prethodna dva dana.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sprečen teroristički napad na utakmici PSŽ-Bordo!

Izvor: Mondo, 03.Okt.2017

Francuska policija saopštila je da je u subotu, u blizini stadiona "Park prinčeva" u Parizu, pronađena bomba, samo nekoliko sati uoči utakmice Pari Sen Žermen - Bordo, koju je pratilo oko 50.000 ljudi...Foto: Clive Rose/Guliver/Getty Images..Sumnjivi predmet u subotu oko pola pet ujutro pronašao...

Nastavak na Mondo...

SPREČEN MASAKR U PARIZU: Na meti terorista Nejmar i srpski fudbaleri!

Izvor: Kurir, 03.Okt.2017

Francuska policija pronašla je eksplozivnu napravu u blizini stadiona PSŽ-a, Park prinčeva.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.