Sport uživo: Počeli mečevi Bundeslige

Izvor: RTS, 10.Nov.2012, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sport uživo: Počeli mečevi Bundeslige

Startovali mečevi Bundeslige. Navijači Lejkersa žele povratak Fila Džeksona. Fenomenalan gol u Paragvaju. Pogba pravi probleme i u Juventusu. Ešli Kol blizu Pariza. Sterling "ucenjuje" Liverpul. Dimitar Berbatov srećan što je napustio Old Traford.

15.44 - Verder poveo preko Hanta protiv Šalkea. 

15.39 - Marko Rojs nastavlja sa fantastičnim partijama. Pogodio protiv Augzburga u 9. minutu. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
15.34 - Fortuna povela protiv Hofenhajma, strelac Kruse. 

15.30 - Počeli mečevi Bundeslige: Augzburg - Dortmund, Bajern - Ajntraht, Fortuna - Hofenhajm, Frajburg - HSV, Šalke - Verder.

14.40 -  Dimitar Berbatov se preporodio otkako je prešao u Fulam. Bugarin ne žali što je otišao iz Mančester junajted. „Napustio sam Junajted visoko podignute glave. Uvek sam davao sto odsto za klub, ali me je Ferguson uvek stavljao na klupu, i ja sam to poštovao". Na kraju letnjeg prelaznog roka, Berbatov je bio na putu za Fiorentinu, ali je u poslednjem trenutku uskočio Fulam, i Bugarin se, bukvalno, sa aerodroma vratio i potpisao za londonski tim. Fiorentina je kasnije tražila da Bugarin plati dve avionske karte koje su mu poslali.

14.25 - Mladi Rahim Sterling ne želi da potpiše novi ugovor sa Liverpulom. Bar ne po uslovima koje postavlja klub sa Enfilda. Mladi fudbaler koji je ove sezone jedna od glavnih tema na Ostrvu, sada prima 2,000 funti nedeljno plus bonuse. "Crveni" mu spremaju novi ugovor, po kojem će zarađivati 20,000, ali Sterling želi čak 50,000. Sterling ima samo 17 godina.

14.05 - Karlo Anćeloti porazgovarao sa Ešlijem Kolom, i pokušao da ubedi reprezentativca Engleske da se preseli u Pariz. Kolu ugovor sa Čelsijem ističe narednog leta, pa je vrlo moguće da će se levi bek preseliti, možda već u januaru, na „Park prinčeva".

13.30 - Pol Pogba besan na Antonija Kontea, jer ga je trener izostavio iz tima za utakmicu Juventusa protiv Peskare. Razlog - zakasnio je na trening. Talentovani fudbaler igra odlično ove sezone, nakon što je prešaop iz Mančester junajteda, nakon što ga je Ser Aleks Ferguson pustio da ode bez obeštećenja, jer nije bio zadovoljan ponašanjem mladog fudbalera.

13.00 - Senzacionalni gol Džonatana Fabra u Paragvaju.  

12.00 - Posle odlaska Majka Brauna, za navijače Lejkersa nema dileme. Fil Džekson je jedini čovek koji može da odvede ekipu do titule. Ni vlasnici kluba nisu daleko od takvog razmišljanja. Pregovori počinju... U igri su još Džeri Sloun, Nejt Mekmilan i Brajan Šou.

 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sport uživo: Ludilo na Emiratima!

Izvor: RTS, 10.Nov.2012

Neverovatan meč u Londonu - Arsenal - Fulam 3:3, Žiru - Berba 2:2. Levandovski srušio Augzburg, Bajern siguran protiv Ajntrahta. Šalke preokretom do tri boda. Navijači Lejkersa žele povratak Fila Džeksona. Fenomenalan gol u Paragvaju. Pogba pravi probleme i u Juventusu. Ešli Kol blizu Pariza....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.