Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2021, 12:02

Sako brine Artetu, Arsenal želi da produbi krizu Aston Vile

Premijer liga: Topdžije betz poraza šest utakmica, od toga pet u prvenstvu. Poslednje tri utakmice tim iz Londona nije dao gol današnjem rivalu

Buđenje Topdžija. Posle tri vezana poraza na startu Premijer lige, svi su otpisali Arsenal. Nekada šampionski klub iz ere Arsena Vengera nikako da se vrati u vrh engleskog fudbala. Španac Mikel Arteta je bio na pragu otkaza. Ostao je mladi stručnjak na užarenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << klupi tim sa Emirata i uspeo da naniže šest mečeva bez poraza u prvenstvu, od toga pert u prvenstvu. Lakše se diše na Emiratiam psole početnog kraha. Arsenal nema obaveze u Evropi, pa ima više vremena da se sprem utakmice u domaćem šampionatu.

U poneeljak je malo falilo da Topdžije budu poražene od gradskog rivala Kristala Palasa. Francuz Aleksandr Lakazet je golom u petom minutu sudijske nadoknade sprečio slavlje čete Patrika Vijere (2:2).

21.00: (2,00) Arsenal (3,60) Aston Vila (4,00)

Arsenal danas (21.00) dočekuju Aston Vilu u prvom meču 10. kola. Tim iz Birmimgema je neočekivano dobro startovao iako je letos ostao bez prve zvezde Džeka Griliša, ali dva vezana poraza govore da je tim Dina Smita u krizi.

Arsenal i dalje ima problem sa rellizacijom. Samo sedam golova osam utakmica nezadovoljavajući je učinak za tim koji u svojim redovima ima Pjera Emerika Obamejana i Aleksandra Lakazeta. Obojica su postigla po gol protiv Kristal Palasa i najavili ulazak u formu. Gabonac je postigao tri gola ove sezone, dok je nekladašnji fudbaler Liona, koji je u ovim šampionatu, izgubio mesto u startnih 11, postigao prvenac u duelu sa gradskim rivalom.

---------------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

---------------------------------------

Francuz bi mogao da bude nagrađan za taj gol i da bude treći put starter ove sezone. Engleski repreentativac Bukajo Saka se povredio u meču sa Kristal Palasom. On je na poluvremenu ostao u svlačionici. Povreda lista nije teže prirode, ali je pod znakom pitanja za današnji duel.

"Saka još nije trenirao, pa moramo da ga procenimo i vidimo kako je. Na lekarima je da vide kako će se oporaviti“, istakao je Arteta.

Jedini na koga Mikel Arteta ne može da računa je švajcarski reprezentativac Granit Džaka. To često ne bude hendikep za tim iz Londona, jer su Topdžije i bez pomoći veziste u naletu, bez poraza skoro dva meseca.

Gosti takođe nemaju mnogo problema s povredama. Leon Bejli, Bertran Traore i Kejnan Dejvis su se vratili u tim posle povreda. Trezege je odavno van tima zbog povrede kolena.

Tradicija poslednjih godina je na strani Aston Vile koja je pobedila tri meča u nizu. Za tih 270 minuta, Topdžije nisu postigla ni gol ekipi iz Birmigema.

PREMIJER LIGA – 9. KOLO

Petak

21.00: (2,00) Arsenal (3,60) Aston Vila (4,00)

Subota

13.30: (1,22) Čelsi (6,75) Norič (17,0)

16.00: (2,05) Kristal Palas (3,50) Njukasl (3,90)

16.00: (1,70) Everton (3,80) Votford (5,70)

16.00: (2,70) Lids (3,25) Vulverhempton (2,85)

16.00: (2,05) Sautempton (3,50) Barnli (3,90)

18.30: (8,50) Brajton (4,50) Mančester Siti (1,45)

Nedelja

15.00: (2,75) Brentford (3,25) Lester (2,80)

15.00: (2,55) Vest Hem (3,40) Totenhem (2,95)

17.30: (3,10) Mančester junajted (3,50) Liverpul (2,40)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Saka brine Artetu, Arsenal želi da produbi krizu Aston Vile

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2021

Premijer liga: Tobdžije bez poraza šest utakmica, od toga pet u prvenstvu. Poslednja tri meča tim iz Londona nije dao gol današnjem rivalu..Buđenje Tobdžija. Posle tri vezana poraza na startu Premijer lige, svi su otpisali Arsenal. Nekada šampionski klub iz ere Arsena Vengera nikako da se vrati...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.