Sada i Inter želi Nemanju Matića

Izvor: RTS, 11.Jul.2017, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada i Inter želi Nemanju Matića

Italijanski Inter ušao je u trku za potpis fudbalera Čelsija Nemanju Matića, prenosi Korijere delo Sport.

Čelnici Intera "opipali su puls" u londonskom klubu, rečeno im je da srpski reprezentativac košta 40 miliona evra, što je mnogo za "neroazure", koji žele da spuste cenu.
U Interu veruju da će obeštećenje za Matića biti manje kako se bude bližio kraj letnjeg prelaznog roka, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pa će kasnije biti spremni da reaguju.
Matić je imao dogovoren transfer u Mančester Junajted, postao bi najskuplje plaćeni srpski fudbaler u istoriji, ali je Čelsi stopirao posao, delimično i zbog transfera Romelua Lukakua iz Evertona.
Matić se pre Intera dovodio u vezu i sa šampionom Italije Juventusom, dok bi u slučaju da pređe u Inter nastavio niz srpskih fudbalera koji su igrali u tom klubu nakon Vladimira Jugovića, Siniše Mihajlovića, Dejana Stankovića, Zdravka Kuzmanovića i Nemanje Vidića.
Pogledaj vesti o: London,   Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.