SRBIN POGURAO NAJBOLJI TIM TURSKE: Micić BRUTALAN u pobedi Efesa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 19:41

SRBIN POGURAO NAJBOLJI TIM TURSKE: Micić BRUTALAN u pobedi Efesa!

Sjajna partija.

Košarkaši Efesa pobedili su Turk Telekom rezultatom 83:78 u drugom meču turskog šampionata, a blistavu partiju pružio je Vasilije Micić.

Reprezentativac Srbije je postigao 18 poena i bio najefikasniji u svojoj ekipi. Uz rame mu je bio Tibor Plajs sa 17 koševa, Anderson je ubacio poen manje, dok je Adrijan Moerman postigao važne poene kada se meč lomio.

U poraženom sastavu najbolji su bili Korkmaz sa 21 košem, Sem Deker je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postigao 15 poena, a Samet Gejik dodao 11 koševa.

Tokom većeg dela Efes je bio u vođstvu, ali je dozvolio gostima u trećoj četvrtini da mu se približe i učine meč neizvesnim.

Ipak, uspeli su šampioni iz sezone 2018/2019. da izdrže pritisak i do kraja sačuvaju maksimalan učinak u dva odigrana susreta.
Pogledaj vesti o: Turska,   Telekom Srbija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.