SELEKTOR TERZIĆ ZADOVOLJAN POBEDOM: Jedna stvar mu se ipak NIJE SVIDELA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 07:02

SELEKTOR TERZIĆ ZADOVOLJAN POBEDOM: Jedna stvar mu se ipak NIJE SVIDELA!

Srpkinje savladale Južnu Koreju.

Odbojkašice Srbije su plasman u četvtrfinale Olimpijskog turnira potvrdile pobedom nad Južnom Korejom i sa druge pozicije prošle među osam najboljih u Tokiju.

Za razliku od prethodnog meča i poraza od Brazilki, selektor Srpkinja Zoran Terzić imao je mnogo više razloga za zadovoljstvo.

- Izgleda da nam je onakva utakmica bila potrebna. Danas smo odigrali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobro iako smo morali da igramo rano. Izgledalo je to protiv Koreje puno bolje mada ja nikada ne gledam rezultat već način na koji smo igrale. Prvi put su devojke na turniru servirale onako kako umeju, a odbranu smo igrali dosta bolje nego inače. Napadački smo odigrali dovoljno dobro za prvu utakmicu. Takmičenje po grupama je završeno, tako da nam sada ostaje da vidimo koga ćemo izvući na žrebanju. Sada da li će ova igra biti dovoljna za četvrtfinale, videćemo – rekao je Terzić za "Blic".

Trofejni stručnjak veruje da se naredni meč neće igrati u ranim jutarnjim satima.

- Nadam se da sledeća utakmca neće biti u 9 ujutru. Mada danas je bilo sasvim u redu kako su igrale. Zaista, nije bilo primetno da im se spavalo ili slično. Generalno ovaj termin je malo nezgodan. Ajde da je trening u devet, to može da bude i OK, ali utakmica... Mi smo danas ustali u 6.15-6.30 da bismo bili spremni za meč. Prerano je to za ovaj tip utakmice. Hajde ako ideš na mali fudbal, rekreativno, pa u redu, ali za takmičenje je prerano – istakao je Terzić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.