Rubin pobedio Čelsi

Izvor: Vostok.rs, 13.Apr.2013, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Rubin'' pobedio ''Čelsi''

13.04.2013. -

U drugoj utakmici ¼ finala Lige Evrope među kazanskim ''Rubinom'' i londonskim ''Čelsijem'' pobedu 3:2 odeno je kazanski klub, međutim to nije dovoljno ''Rubinu'' za ulazak u polufinale. Ovaj meč će u svakom slučaju ući u istoriju, to je bio poslednji evropski kup, koji je održan na starom stadionu ''Lužniki'' u Moskvi. U avgustu će se arena zatvoriti zbog rekonstrukcije.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    
Pogledaj vesti o: London,   Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Ciklon poremetio aviosaobraćaj na ruskom Dalekom istoku

Izvor: Vostok.rs, 13.Apr.2013

13.04.2013. -..Zbog nevremena koje je zadesilo Kamčatku otkazani su svi unutrašnji letovi, javlja regionalna spasilačka služba. Snežni ciklon je u glavni grad kraja – Petropavlovsk Kamčatski –doneo oko 23 mm padavina i vetar jačine 20 metara u sekundi. Nema informacija o kvarovima u sistemu...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.