Red na blagajni - Novosađani pohrlili po karte za Samp! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2015, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Red na blagajni - Novosađani pohrlili po karte za Samp! (foto)

Interesovanje za revanš meč kvalifikacija protiv Sampdorije je premašilo interesovanje.

Danas je počela prodaja karata za revanš utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope u kojoj ekipa Vojvodine dočekuje sastav Sampdorije.

Cena karata iznosi 500 dinara (Zapad), 300 dinara (Istok) i 200 dinara (Sever).

Ulaznice se, podsećaju iz kluba, mogu kupiti svakog dana u GIGS TIX-u, na centralnoj blagajni (TC Pariski magazin, Kralja Aleksandra 12) i to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od 9 do 19.30 časova.

Prodaja se obavlja i na centralnoj blagajni stadiona “Karađorđe” i to od 12 do 18 časova svakog dana do utakmice, s tim što će u četvrtak one moći da se kupe od 18 časova i na blagajni na istočnoj tribini.

Interesovanje je nadmašilo sva očekivanja ljudi iz kluba, pa su se na prodajnim mestima odmah stvorile velike gužve.

(foto: fkvojvodina.rs)

Iz kluba napominju da će se karte za Sever prodavati isključivo u šopu navijačke grupe Firma na severnoj tribini i to svakog dana od 15 do 20 časova.

Svaka osoba koja ulazi na stadion moraće da ima ulaznicu, to se odnosi i na decu, a prilikom kupovine karata svaki pojednac moći će da preuzme najviše tri ulaznice na jedan lični dokument.

Za vlasnike novih, godišnjih ulaznica, ponovo će za ulazak na stadion biti rezervisan ulaz broj 4, na zapadnoj tribini. Na ovaj način, oni će imati mogućnost da izbegnu gužvu i nesmetano dođu do svojih mesta na zapadnoj tribini.

Takođe, iz kluba podsećaju da stare godišnje karte više ne važe.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.