RTS na Rolan Garosu: Osmoro Srba u pohodu na Pariz

Izvor: RTS, 25.Maj.2019, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS na Rolan Garosu: Osmoro Srba u pohodu na Pariz

Rolan Garos, drugi grend slem sezone, zvanično počinje u nedelju od 11 sati mečevima na svim terenima u kompleksu. Prenose jednog od četiri najveća turnira moći ćete da pratite na programima RTS-a, ali i da sa lica mesta saznate šta se to u Parizu dešava "iza kamera".
Na terenima u Bulonjskoj šumi biće naš novinar Nikola Đukić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << (NikolaDjukic43) koji će vas svakodnevno obaveštavati o dešavanjima na Rolan Garosu.

Imaćete prilike da iz prve ruke vidite i čujete intervjue sa najboljim srpskim i svetskim igračicama i igračima, da čitate analize mečeva, uživate u video sadržaju, kao i da se upoznajete sa onime što se nalazi "iza kulisa" u kompleksu.
Turnir u Parizu poseban je jer najbolji teniser sveta Novak Đoković ima priliku da ponovo objedini pehare sa sva četiri grend slema, postavljen je za prvog nosioca i uz Rafaela Nadala je najveći favorit za osvajanje titule.
Osim njega, Srbija će imati još sedam predstavnika na Rolan Garosu – pet u muškoj i dva u ženskoj kategoriji. Kod dama će se takmičiti Aleksandra Krunić i Ivana Jorović, dok su kod muškaraca tu još Dušan Lajović, Laslo Đere, Filip Krajinović, Janko Tipsarević i Miomir Kecmanović.
Već prvog dana, u nedelju, na terenu će biti njih troje – Jorovićeva se sastaje sa Amerikankom Dženifer Brejdi, Tipsarević igra protiv Grigora Dimitrova, dok je protivnik Laslu Đereu Alber Ramos-Vinjolas iz Španije.
Te mečeve moći ćete da pratite u direktnom prenosu na Drugom programu RTS-a.
Rolan Garos traje do 10. juna i igra se za nagradni fond od 42.660.000 evra.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Počinje Rolan Garos, na terenu troje Srba

Izvor: RTS, 26.Maj.2019, 08:55

Danas u Parizu počinje drugi grend slem turnir u sezoni - Rolan Garos. Prvog dana od srpskih predstvanika na terenu će biti Janko Tipsarević, Laslo Đere i Ivana Jorović. Mečeve srpskih tenisera možete pratiti na Drugom programu RTS-a. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.