Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2021, 14:43

Prva velika trampa leta: Totenhem za jednog od najtalentovanijih Španaca Sevilji poslao Lamelu i 25.000.000 evra

Brajan Hil stigao u London

Najavljeno pre nedelju dana, završeno ovog ponedeljka. Sevilja i Totenhem su gotovo istog trenutka ozvaničili prvu veliku trampu letnjeg prelaznog roka.

Londonski klub je potvrdio dolazak Brajana Hila, za kojeg je Andalužanima platio 25.000.000 evra i pride u suprotnom smeru poslao Erika Lamelu, baš kao što je i najavljeno.

🚨 @ErikLamela, segunda incorporación del #SevillaFC para >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << la 2021/22. 🔝🇦🇷#WeareSevilla #NuncaTeRindas

Jedan od najtalentovanijih španskih fudbalera – mnogi ga svrstavaju odmah iza Barseloninog dvojca Pedrija i Ansua Fatija – potpisao je petogodišnji ugovor sa Totenhemom, dok bi argentinsko krilo prema ugovoru trebalo da se zadrži na Ramon Sančez Pishuanu do leta 2024. godine.

Ostaje da se vidi kako će se Hil snaći u Premijer ligi i koliko će mu vremena biti potrebno za adaptaciju na novu sredinu. Jedan od faktora za to biće i formacija u kojoj će Totenhem igrati naredne sezone. Posebno ako novi trener Nuno Espirito Santo ostane pri onoj iz Vulverhemptona (3-4-3), jer Hil je prethodne sezone na pozajmici u Eibaru, kao levo krilo, uglavnom bio “zakucan” za aut-liniju i u baskijskom klubu upisao četiri gola i tri asistencije na 29 prvenstvenih utakmica.

We are delighted to announce the signing of Bryan Gil from @SevillaFC! 🇪🇸

Erik Lamela will join the Spanish club as part of the deal.

U Sevilji ni toliko, po dva gola i dve asistencije na 21 utakmici za prvi tim, mada kroz tri sezone, jer nikada u Andaluziji nisu ozbiljnije računali na njega. Očekivalo se da će promeniti mišljenje nakon odlične godine na Ipurui, ali je Monći osetio da je pravo vreme da ga proda. A taj retko greši. Videćemo da li je i ovog puta bio u pravu.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Prva velika trampa leta: Totenhem za jednog od najtalentovanijih Španaca Sevilji poslao Lamelu i 25.000.000

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2021

Brajan Hil stigao u London..Najavljeno pre nedelju dana, završeno ovog ponedeljka. Sevilja i Totenhem su gotovo istog trenutka ozvaničili prvu veliku trampu letnjeg prelaznog roka...Londonski klub je potvrdio dolazak Brajana Hila, za kojeg je Andalužanima platio 25.000.000 evra i pride u suprotnom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.