Profesor Venger sprema iznenađenje!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2015, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Profesor" Venger sprema iznenađenje!

'Profesor' ima rešenje za napad Arsenala.

Kako se prelazni rok bliži kraju, tako i raste nestrpljenje navijača 'Tobdžija' koji željno iščekuju dolazak 'pravog' napadača na 'Emirate'.

Dugo je želja bio Karim Benzema, pa Edison Kavani, ali iz 'Vengerove kuhinje' bi moglo da izađe nešto nesvakidašnje.

Francuski menadžer je obećao da će dovesti ubojitog strelca i to bi mogao da ispuni.

Fudbaler Lestera Rijad Marez mogao bi da pojača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipu iz severnog Londona.

Fenomenalni Alžirac je otkrovenje Premijer lige i trenutno je najbolji strelac sa 4 pogotka. Igra na poziciji krilnog napadača. 24-godišnji fudbaler je za reprezentaciju svoje zemlje odigrao 17 mečeva i postigao 3 gola. On je bio na meti Rome i Viljareala, ali najveće šanse ima da se preseli u London.

Iako je nedavno produžio ugovor sa 'Lisicama', Venger veruje da će dobra ponuda prinuditi upravu kluba sa 'King Pauer Stadiona' da se odreknu njegovih usluga.

Vengerov plan da 'gurne' Volkota na mesto napadača 'ne pije vodu' i verovatno je već odustao od te zamisli, tako da su pojačanja u ofanzivnoj liniji neophodna.

Petr Čeh je na pitanje o novim pojačanjima odgovorio da je sve moguće do kraja prelaznog roka i tako ostavio zagonetku. Benzema, Kavani, Marez, ili neko četvrti, znaćemo do 31. avgusta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.