Potvrda - Pepe neće u Pariz, pao dogovor sa novim klubom!

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2017, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrda - Pepe neće u Pariz, pao dogovor sa novim klubom!

Portugalac karijeru nastavlja u Turskoj.

Defanzivac Real Madrida Pepe karijeru će nastaviti u Bešiktašu, potvrdio je jedan od zvaničnika turskog kluba Ahmet Bulut.

Pepe napušta Real kao slobodan igrač, pošto je odbio da produži ugovor i odlazi iz Madrida posle 10 godina.

PSŽ je bio na korak od dogovora sa njim, ali je Bešiktaš kako stvari stoje bio konkretniji.

''Da, trenutno sam u Lisabonu i pregovaram za Pepeov transfer. Veliki klubovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao što su Inter i PSŽ su pokušali da ga dovedu, ali Pepeov transfer u Bešiktaš je završen'', tvrdi Ahmed Bulut.

Pepe će zvaničnu odluku o nastavku karijere saopštiti posle Kupa konfederacija na kom nastupa sa Portugalom, kao evropski prvak.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Veleobrt - Pepe ne ide u PSŽ nego kod Tošića

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2017

"Tačno je da ga jure giganti kao što su Inter i Pari Sen Žermen, ali on je trenutno najbliži Bešiktašu"....Nema ništa od Pepeovog transfera u Pari Sen Žermen! Turci su prvi objavili, a potom preneli Portugalci i Španci - iskusni štoper trenutno je najbliži potpisu za Bešiktaš!..Ovu informaciju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.