Izvor: Sportal.rs, 08.Maj.2024, 10:44

Poslednji poziv za Pariz! Četvorica srpskih rvača se bori za olimpijsku vizu, evo ko ima najveće šanse da se nađe na Igrama

Četvorica srpskih rvača od 9. do 12. maja učestvovaće na završnom turniru svetskih kvalifikacija za Olimpijske igre koji se održava u Istanbulu. Za olimpijske norme u grčko-rimskom stilu boriće se: Georgi Tibilov, Viktor Nemeš, Mihail Kadžaja i Boris Petrušić.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Vize

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Četiri srpska rvača u Istanbulu love vizu za OI

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Maj.2024

ISTANBUL - Četvorica srpskih rvača u grčko-rimskom stilu, Georgi Tibilov, Viktor Nemeš, Mihail Kadžaja i Boris Petrušić, učestvovaće od 9. do 12. maja na završnom turniru svjetskih kvalifikacija za Olimpijske igre u Istanbulu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.