Piksi: Neki bi hteli da idem u Pariz

Izvor: B92, 04.Dec.2022, 09:03

Piksi: Neki bi hteli da idem u Pariz

Fudbalska reprezentacija Srbije napustila je Dohu i krenula za Beograd, nakon što je završila učešće na Mundijalu u Kataru.

Selektor Srbije Dragan Stojković bio je dobro raspoložen uoči puta, a na pitanje Tanjuga da li ide direktno za Beograd rekao je:

"A gde bih drugo, možda bi neki hteli da idem za Pariz, ali ne", izjavio je Stojković i dodao da se brzo vidimo.

Srpski tim trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi da sleti na aerodrom "Nikola Tesla" oko 14 sati, a u Beograd ne dolazi šestorica reprezentativaca, koji su morali odmah da se vrate u klubove.

Podsetimo, Srbije je eliminisana je sa Svetskog prvenstva u Kataru, pošto je u utakmici poslednjeg kola Grupe G izgubila od Švajcarske sa 2:3. Kasnije se ispostavilo ni da joj tri boda iz ta meča ne bi donela prolaz jer je Kamerun neočekivano savladao Brazil.

Tako je Srbija takmičenje završila sa jednim bodom, poslednja na tabeli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Orlovi" sleteli u Beograd, Piksi sutra izlazi pred medije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2022

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je danas u Beograd pošto je završila učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru...Srpski tim sleteo je nešto posle 16 sati na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu. U srpskom timu nisu bila petorica reprezentativaca, koji su morali odmah da se vrate u klubove,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.