PSŽ odustao od Ramosa

Izvor: B92, 14.Mar.2023, 21:39

PSŽ odustao od Ramosa

Rukovodstvo Pari Sen Žermena odlučilo je da na kraju sezone ne produži ugovor španskom fudbaleru Serhiju Ramosu, prenosi francuski Ekip.

Ramos ima ugovor sa PSŽ-om do kraja sezone, ali čelnici šampiona Francuske ne planiraju da nastave saradnju sa iskusnim španskim igračem. On će preći u drugi klub bez obeštećenja.

Ramos (36) je u PSŽ stigao 2021. iz Reala. On je za klub iz Pariza odigrao 49 utakmica i postigao je četiri gola.

Ekip navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će na transfer listi pored Ramosa da budu i Karlos Soler, Renato Sančez, Fabijan Ruiz, Huan Bernat i Ugo Ekitike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Facebook,   Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PSŽ SE ODRIČE JEDNOG IGRAČA: Na kraju sezone rastanak!

Izvor: HotSport.rs, 14.Mar.2023

Španac na izlaznim vratima. Rukovodstvo Pari Sen Žermena odlučilo je da na kraju sezone ne produži ugovor Serhiju Ramosu. Iskusni štoper ima ugovor sa ’Svecima’ do kraja sezone, a čelnici tog kluba ne računaju na njega u narednoj sezoni. Ramos je u PSŽ stigao 2021. godine kao slobodan igrač,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.