PRELEPO: Jović pokazao kakav je ROMANTIK! Pošto je ZAPROSIO Sofiju, dao je VELIKO obećanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020, 19:52

PRELEPO: Jović pokazao kakav je ROMANTIK! Pošto je ZAPROSIO Sofiju, dao je VELIKO obećanje!

Par čeka prinovu.

Reprezentativac Srbije i napadač Reača Luka Jović zaprosio je u Italiji devojku Sofiju Milošević, sa kojom čeka dete.

Sevilja je prvi finalista Lige Evrope, a večeras (21.00) u duelu Intera i Šahtjora dobićemo i njenog rivala. Nerazuri su favoriti s kvotom 1,75, ali ukrajinski tim prepun Brazilaca pokazao je ubedljivim igrama da je vrlo ozbiljan. Kvota na Šahtjor je 4,90 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << . Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Inter - Šahtjor.

Srpska manekenka je oduševljeno pristala, a potom se i pohvalila na društvenim mrežama.

- Da! Hvala ti što si ti ti, zato što se mnogo više smejem od kada si tu, hvala što me voliš, Volim te beskrajno - oglasila se Sofija na Instagramu.

YES!💍Thank you for being you,thank you because I laugh a lot more around you,thank you for loving me.Love you endlessly ❤️ @lukajovic

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Aug 16, 2020 at 8:15am PDT

Koliko je romantičan, Luka je pokazao odgovorivši na Sofijinu poruku.

- Uvek ću te zasmejavati, volim i ja tebe - istakao je Luka Jović.

Njih dvoje su u vezi od 2018. godine, kada su i raskinuli da bi se uskoro pomirili i shvatili da im je mesto jedno pored drugog. Uskoro će dobiti i prvo zajedničko dete. Podsetimo, srpski reprezentativac iz veze sa Anđelom Manitašević ima sina Davida.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sofija Milošević i Luka Jović odustali od luksuznog venčanja?!

Izvor: Tracara.com, 18.Avg.2020, 07:38

Foto: Instagram Fudbaler Real Madrida Luka Jović pre nekoliko dana je verio Sofiju Milošević u Italiji na ostru Kapri. Manekenka koja čeka njegovo dete je ponosno rekla „da“, a zatim se lepom vešću pohvalila i na društvenim mrežama. Iako mnogi misle da će svadba biti velika i bogata,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.