PRED ŽREB KVALIFIKACIJA ZA EP: Poznato u kom će šeširu Orlovi sačekati rivale u Dablinu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED ŽREB KVALIFIKACIJA ZA EP: Poznato u kom će šeširu Orlovi sačekati rivale u Dablinu! (FOTO)

Ceremonija zakazana 2. decembra u prestonici Republike Irske.

Još jedan korak deli reprezentaciju Srbije od plasmana u plej-of Lige nacija. Pobeda u poslednjem meču protiv Litvanije, u Humskoj (utorak, 20.45), definitivno bi odvela izabranike Mladena Krstajića u baraž, što je i bio glavni cilj Orlova pre početka novoformiranog takmičenja.

OSVETA KRALJA: Lebron bivšem klubu dao 51 poen! Šampion opet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pao na kolena! Istorija u Orlandu (FOTO)

EKSTRA MODA U TORINU: Juventus u narednu sezonu ulazi sa NOVIM dresovima! Izgledaju MOĆNO! (FOTO)

LEV U PROBLEMU: Panceri žestoko oslabljeni protiv Holandije (FOTO)

Ono što je jako bitnije, jeste u kome će šeširu selekcija Srbije sačekati žreb kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, koji će se održati 2. decembra u Dablinu. Prema sadašnjoj situaciji, već je poznato kako će 90 odsto reprezentacija biti razvrstano u šeširima.

Prvi je rezervisan za: Švajcarsku, Portugaliju, Englesku, Francusku, Belgiju, Španiju, Holandiju, Italiju i Nemačku ili Poljsku.

Za sada je izvesno da će u drugom biti: Island, BiH, Ukrajina, Rusija, Danska, Austrija, Vels, Švedska i već pomenuti Nemci ili Poljaci.

Kako stvari trentuno stoje, Orlovi će iz trećeg šešira, sačekati žreb u Dablinu. Uz Srbiju, za sada su sigurni Turska, Finska, Severna Irska i Republika Irska.

U četvrtom se nalaze: Grčka, Albanija, Kipar, Estonija, Slovenija, Litvanija i Crna Gora, pa ne bi čudilo ukoliko Krstajićevi izabranici ponovo dođu u grupu sa selekcijom koju su nedavno savladali na Marakani.

Peti šešir, za sada, čine: Luksemburg, Jermenija, Azejrbedžan i Moldavija, dok je u šestom "siguran" samo San Marino.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLE POBEDE NAD MORNAROM: Tomić zna šta je POTREBNO za uspeh Zvezde protiv Španaca! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018

Crveno-beli gostuju Andori u osmom kolu Evrokupa...Pobedom nad Mornarom u osmom kolu ABA lige, košarkaši Crvene zvezde okrenuli su se obavezama u Evrokupu. Šampion Srbije u utorak (20) gostuje Andori, takođe, u osmoj rundi, sa željom da prekinu seriju loših rezultata na međunarodnoj sceni...OSVETA...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.