Orlovi stigli u Bukurešt

Izvor: B92, 12.Okt.2018, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" stigli u Bukurešt

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je u Bukurešt na utakmicu protiv Rumunije u Ligi nacija, dan nakon važne pobede na gostovanju Crnoj Gori (2:0).

Srpski tim popodne odradiće lagani trening, a sutra zvanični i konferenciju za medije na kojoj će pred novinarima biti selektor Mladen Krstajić.

Utakmica između Rumunije i Srbije igra se u nedelju od 15 sati na Nacionalnom stadionu u Bukureštu.

Posle tri kola 4 grupe C Lige nacija Srbija je na prvom mestu sa sedam bodova, dva više od Rumunije i tri od Crne Gore, dok Litvanija nema nijedan.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Junak iz Vilnjusa svestan težine izazova: "Za Srbiju potreban viši nivo"

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2018

Svesni su reprezentativci Rumunije da ih u nedelju čeka daleko veći izazov od onoga koji su jedva savladali u Vilnjusu...Bila je to prva pobeda Rumunije u Grupi 4 u kojoj se nalazi i reprezentacija Srbije, ostvarena upravo pred duel sa "Orlovima" u Bukureštu..."Srećan sam zbog pobede i osvojena tri...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.