Olimpijakos i PAO razočarali u derbiju na startu grčkog prvenstva

Izvor: Blic, 14.Okt.2013, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos i PAO razočarali u derbiju na startu grčkog prvenstva

Košarkaši Olimpijakosa krenuli su u novu sezonu pobedom nad ljutim rivalom Panatinaikosom od 55:45 u prvom kolu prvenstva Grčke.

Jedan od najvećih evropskih derbija je odigran pred praznim tribinama pošto su atinski crveno-beli kažnjeni zbog ponašanja njihovih navijača u finalu plej-ofa prošle sezone.

Kao da su igrači i jedne i druge ekipe uspavano ušli u sezonu, jer su prikazali lošu košarku, sa jedva 100 poena ukupno. Prelomna je bila treća četvrtina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u kojoj je PAO postigao svega devet poena i nije imao rešenje za raspoloženog Kostasa Slukasa koji je bio najbolji u dresu Olimpijakosa.

Pored njega, evropskog prvaka su do trijumfa predvodili Lodžeski sa 14 i Printezis sa 12 poena, dok je u redovima poraženih jedini sa dvocifrenim učinkom bio Dijamantidis sa 16 poena.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Olimpijakos i PAO razočarali u derbiju na startu grčkog prvenstva

Izvor: Dzungla.org, 14.Okt.2013

Košarkaši Olimpijakosa krenuli su u novu sezonu pobedom nad ljutim rivalom Panatinaikosom od 55:45 u prvom kolu prvenstva Grčke.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.