OVO NAM JE TREBALO: Nikola Jokić uveren da je Dnever izašao iz krize

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2023, 12:35

OVO NAM JE TREBALO: Nikola Jokić uveren da je Dnever izašao iz krize

Ubedljiva pobeda u Vašingtonu.

Srpski košarkaš Nikola Jokić izjavio je posle utakmice sa Vašingtonom da se nada da će njegova ekipa u narednim utakmicama igrati sve bolje. Predvođeni Jokićem, koji je ostvario dabl-dabl učinak, košarkaši Denvera su na gostovanju u Vašingtonu pobedili sa 118:104. Jokić je za 34 minuta na terenu postigao 31 koš i zabeležio 12 skokova i sedam asistencija. Istakli su se još i Majkl Porter junior sa 21 i Džamal Marej sa 17 poena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Desilo se, išao je šut. Pogodio sam dve trojke, to svakako pomaže, ali čini mi se da sam uvek bio na pravom mestu u pravom trenutku. Ovo je svakako velika pobeda za nas. Drugo poluvreme je primer kako treba da igramo. Oni su u prvom poluvremenu igrali veoma dobro, naročito Deni Avdija. Nismo bili spremni za sve, ali je u drugom poluvremenu izgledalo daleko bolje. Treća četvrtina je bila sjajna za nas, počeli smo da radimo ono što smo činili cele sezone - istakao je Jokić nakon utakmice.

Dodaje srpski centar da se nada da je njegova ekipa ovom pobedom prekinula lošu seriju utakmica.

- Trebalo nam je ovo. Znali smo šta je potrebno da uradimo. Jer postsezona će biti vrlo kratka ako budemo igrali kao što smo igrali u prvoj polovini. Svaki tim u NBA je imao tu lošu seriju. Nadamo se da je gotovo što se nas tiče i da ćemo sve to preživeti. I da ćemo na dalje igrati bolje - zaključio je Jokić.

BONUS GALERIJA: 

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Karolina Muhova
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.