Nastavljaju se promene u Formuli 1, Serhio Perez napušta Meklaren

Izvor: Blic, 13.Nov.2013, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljaju se promene u Formuli 1, Serhio Perez napušta Meklaren

Meksički vozač u Formuli 1 Serhio Perez poručio je da će na kraju sezone napustiti ekipu Meklaren.

On je na početku ove sezone došao u Meklaren kao zamena za Luisa Hamiltona ali nije opravdao očekivanja i putem Tvitera je saopštio da će ubrzo promeniti sredinu.

"Uvek sam davao sve od sebe i pored toga nisam uspeo da ispunim cilj u ovom istorijskom timu. Pokušaću da ostvarim što bolje rezultate u poslednje dve trke, pogotovo u Ostinu i želim ekipi sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najbolje u budućnosti", poručio je Perez, koga će u Meklarenu zameniti test vozač britanskog tima Kevin Magnusen.

Meklaren ima najgoru sezonu još od 1980. godine, sa samo dva peta mesta, što je najbolji rezultat, do kog su po jednom došli Perez i Dženson Baton.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavljaju se promene u Formuli 1, Serhio Perez napušta Meklaren

Izvor: Dzungla.org, 13.Nov.2013

Meksički vozač u Formuli 1 Serhio Perez poručio je da će na kraju sezone napustiti ekipu Meklaren.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.