Peres: Odlazim, hvala Meklarenu

Izvor: B92, 13.Nov.2013, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peres: Odlazim, hvala Meklarenu

Vozač Meklarena Serhio Peres potvrdio je da napušta tu ekipu posle poslednje dve trke u godini - u SAD i Brazilu.

23-godišnji Peres, koji je u Meklarenu proveo samo godinu dana, obratio se navijačima na 'tviteru' otvorenim pismom.

"Pre svega, želeo bih da se zahvalim Meklarenu koji mi je pružio priliku da budem deo tima. Bila mi je čast da budem deo tima koji je obeležio istoriju ovog sporta. Ne žalim ni malo što sam doneo odluku da budem deo svega, bilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to fenomenalno iskustvo", napisao je Meksikanac.

Meklaren proživljava jednu od najtežih sezona u poslednjih 30 godina, a prvi put od 1980. godine se može desiti da završe sezonu bez barem jedne trke na kojoj je neko od njihovih vozača bio među kolegama na podijumu.

"Uvek sam davao sve od sebe za tim i trudio se da pružim svoj maksimum. Uprkos tome, nisam uspeo da ostvarim uspeh kakav sam želeo u ovom legendarnom timu. Posvećen sam i koncentrisan za poslednje dve trke u šampionatu, posebno za onu u Sjedinjenim Američkim Državama. Tada će svi meni bitni ljudi biti prisutni i mislim da će to izvući maksimum iz mene", stoji u nastavku pisma Peresa, koga će najverovatnije zameniti test vozač britanske ekipe Kevin Magnusen.

Meksikanac ima najveće šanse da u narednoj sezoni sedne za volan svoje bivše ekipe - Zaubera, ali i Lotusa i Fors Indije.

Peres je u dosadašnjem toku sezone sakupio 35 poena, a njegov klupski drug Dženson Baton 65.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peres: Odlazim, hvala Meklarenu

Izvor: B92, 13.Nov.2013

Vozač Meklarena Serhio Peres potvrdio je da napušta tu ekipu posle poslednje dve trke u godini - u SAD i Brazilu...23-godišnji Peres, koji je u Meklarenu proveo samo godinu dana, obratio se navijačima na 'tviteru' otvorenim pismom..."Pre svega, želeo bih da se zahvalim Meklarenu koji mi je pružio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.