Naredna 24 sata ključna za Muambu

Izvor: B92, 18.Mar.2012, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naredna 24 sata ključna za Muambu

Trener fudbalera Boltona Oven Kojl rekao je da su naredna 24 sata ključna za sudbinu Fabrisa Muambe, koji je kolabirao na meču sa Totenhemom.

"Situacija je ozbiljna. Naredna 24 sata su ključna. Dirnuti smo podrškom i pažnjom koje stižu sa svih strana. Molimo se za Muambu i nadamo da je dovoljno jak da dobije ovu bitku".

Dvadesetrogodišnji fudbaler nalazi se na odeljenju intezivne nege u "Čest" bolnici u Londonu, a njegovo stanje i dalje se definiše kao kritično.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Muamba je na utakmici FA kupa izmedju Totehnema i Boltona doživeo srčani udar u 41. minutu, kada je pao na travu i ostao bez svesti.

Usledila je brza intervencija lekara, a sudija Haurad Veb je posle desetak minuta pauze odlučio da prekine utakmicu na "Vajt Hart Lejnu".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.