NOVI DETALJI ISTRAGE: Pronađeno oružje u zapaljenom automobilu, profesionalac pokušao da ubije Darka (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2020, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALJI ISTRAGE: Pronađeno oružje u zapaljenom automobilu, profesionalac pokušao da ubije Darka (VIDEO)

Grčka javnost u šoku posle napada na jednog od direktora u Olimpijakosu.

Darko Kovačević je povređen u utorak uveče ispred zgrade u kojoj živi u predgrađu Atine, Glifadi. Grčki mediji prepuni su vesti o napadu na Srbina, koji je izveo, sada je potpuno izvesno, profesionalac!

U blizini napada pronađen je zapaljen automobil Smart, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a u njemu je policija pronašla metalni deo pištolja iz kojeg je poucano na Kovačevića, pišu grčki mediji. U pitanju je pištolj marke “Glok”, poluautomatsko oružje koje odlikuje mala težina, a službeno ga koristi policija u više od 60 zemalja.

Kontradiktorne su informacije kako je Kovačević povređen u utorak uveče, a većina medija navodi da nije ranjen iz pištolja, već da je povredio nogu prilikom pada u zaklon, što mu je i spasilo život.

“Lefimerida” piše da je slavni fudbaler išao ka svojim kolima kada mu se iznenadno približio Smart utomobil. Prozor se otvorio, a kada je ugledao cev pištolja, Kovačević se bacio u zaklon.

Iz oizvora bliskih istrazi navodi se da policija ima saznanja da je bilo dva napadača, imajući u vidu odakle je pucano.

Policija razmatra dva scenarija - prema jednom u pitanju je bio pokušaj ubistva, a prema drugom - to je bilo "slanje poruke" Kovačeviću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.