NAKON BOGINJE, PIKSI DODIRNUO I UŠATOG: Društvo mu pravile IKONE fudbala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2022, 17:02

NAKON BOGINJE, PIKSI DODIRNUO I UŠATOG: Društvo mu pravile IKONE fudbala!

Pratiće spektakl iz Pariza.

Još samo nekoliko časova ostalo je do velikog finala Lige šampiona u kojem se, na stadionu ”Francuska” sastaju Liverpul i Real Madrid. U Parizu du već i mnoge ikone fudbala koke će iz lože posmatrati meč, a među njima je i selektor fudbalske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reprezentacije Srbije - Dragan Stojković Piksi.

Stojković Piksi je tim povodom objavio fotografiju sa trofejem Lige šampiona, pored kojeg pozira, zajedno sa Predragom Mijatovićem i Luisom Figom

- Noć pre finala - napisao je u objavi Piksi

Објава коју дели Dragan Stojkovic (@draganstojkovicpixy)

Podsetimo se, ovo nije prvi put u ovoj godini da Stojković pozira ispred trofeja. Nešto ranije je to uradio i sa ”boginjom”, trofejem koji se dodeljuje osvajaču Svetskog prvenstva.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privedeno 68 navijača prije i tokom utakmice u Parizu

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2022, 09:13

PARIZ - Francuska policija privela je 68 lica zbog raznih prekršaja na "Stadionu Francuska" u Parizu i blizu fan zona prije i tokom sinoćnje utakmice finala fudbalske Lige šampiona između "Real Madrida" i "Liverpula", javio je list "Lekip", pozivajući se na izjave pariske policije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.