Murinjo priznao Klopu: Idem u Čelsi, koliko tražiš za Levandovskog?!

Izvor: Sportal.rs, 26.Apr.2013, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo priznao Klopu: Idem u Čelsi, koliko tražiš za Levandovskog?!

Nemački magazin Bild došao je do ekskluzivnog priznanja trenera madridskog Reala Žozea Murinja da na kraju sezone napušta glavni grad Španije i vraća se u londonski Čelsi! Prema pisanju tog lista, Portugalac se pre početka prve polufinalne utakmice Lige šampiona protiv Borusije u Dortmundu poverio kolegi Jirgenu Klopu da je od leta ponovo u Čelsiju.
Pogledaj vesti o: London,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Murinjo priznao Klopu da ide u Čelsi, Anćeloti stiže u Real

Izvor: MozzartSport.com, 26.Apr.2013

  Izgleda da će trneri biti glavne zvezde prelaznog roka u Evropi, jer se o njihovim transferima više priča nego o fudbalerima. Nemački Bild je pre dva dana doneo ekskluzivu da Žoze Murinjo ide u Čelsi da iz Madrida vodi i Radamela Falkaa. Sada Bild donosi i nastavak priče sa informacijom da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.