Mundobasket (17-32) - Drama i novi poraz Crne Gore!

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mundobasket (17-32) - Drama i novi poraz Crne Gore!

Reprezentacija Crne Gore doživela je i četvrti poraz u Kini.

Reprezentacija Turske slavila je u duelu sa Crnom Gorom i tako došla do drugog trijumfa na planetarnoj smotri, na kraju je bilo 79:74.

Vodili su puleni Zvezdana Mitrovića većim delom susreta, prvi kvartal su dobili sa ubedljivih 16:26.

Probudili su se turski košarkaši u nastavku, pa su do poluvremena prepolovili zaostatak.

Ipka, po povratku sa pauze, ponovo dobra igra Crne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Gore, koja dolazi do devet poena prednosti pred poslednjih 10 minuta.

Vodili su do samog kraja Crnogorci, ali je u penal završnici Turska došla do preokreta i pobede.

Ključni momenat bio je nesportski faul Suada Šehovića na 13 sekundi do kraja, pri vođstvu Turske od 73:72.

Pogodio je dva penala Mahmatoglu, nakon toga je Nidam poslao Vilbekina na liniju za slobodna bacanja, plejmejkeru Makabija nije zadrhtala ruka, Turska je otišla na +5.

Pogodio je Nidam na drugoj strani, ali je bilo kasno, sa penala je meč kraju priveo ponovo Vilbekin, drugi trijumf Turske.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna Gora poklonila pobedu Turskoj

Izvor: B92, 07.Sep.2019

Košarkaši Crne Gore ispustili su prvu pobedu na šampionatu, pošto su u neizvesnoj završnici poraženi od Turske rezultatom 79:74...Sjajna partija NBA centra Nikole Vučevića u ovom susretu je ostala u senci poraza, a Nikola je ubacio 20 poena uz 7 skokova i 5 asistencija...Vučević je imao pomoć...

Nastavak na B92...

Mundobasket (17-32) - Crna Gora prokockala veliku prednost, pobeda Turske posle drame!

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2019

Reprezentacija Crne Gore doživela je i četvrti poraz u Kini...Reprezentacija Turske slavila je u duelu sa Crnom Gorom i tako došla do drugog trijumfa na planetarnoj smotri, na kraju je bilo 79:74...Vodili su puleni Zvezdana Mitrovića većim delom susreta, prvi kvartal su dobili sa ubedljivih 16:26...Probudili...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.