Izvor: Nezavisne Novine, 16.Apr.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monako vraća novac navijačima zbog sramotnog poraza

Čelnici fudbalskog kluba Monako odlučili su da poslije debakla na gostovanju Pari Sen Žermenu (7:1) refundiraju novac navijačima koji su putovali u Pariz da bi podržali klub.

Parižani su već poslije 27 minuta igre vodili sa 4:0. Od sedam šuteva u okvir gola, šest je završilo u mreži Subašića, dok je sedmi gol domaćinu “poklonio” Falkao.

Monako je na svom Twitter nalogu objavio sljedeće saopštenje:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
"Klub je donio odluku da vrati novac navijačima koji su bili u sektoru za gostujuće navijače. Način na koji će se to organizovati ćemo objaviti do kraja nedjelje."

L'AS Monaco a pris la décision de rembourser les supporters Rouge et Blanc présents dans la tribune visiteurs ce soir. Les modalités seront communiquées en début de semaine. #PSGASM #PartoutToujours pic.twitter.com/V8vGNyaA3V

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

IZGUBILI 7:1, PA REŠILI DA UBLAŽE BOL NAVIJAČIMA: Monako vraća novac od ulaznica posle debakla u Parizu

Izvor: Kurir, 16.Apr.2018

Rukovodstvo Monaka odlučio je da zbog ubedljivog poraza (7:1) na gostovanju Pari Sen Žermenu navijačima refundira novac od ulaznica, saopšteno je iz kluba.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.