Mesija vređali zemljaci

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesija vređali zemljaci

Ne vole svi Argentinci Lionela Mesija. Posle pobede Barselone nad River Platom 3:0 u finalu klupskog SP, navijači "milionera" vređali su na aerodromu u Japanu najboljeg fudbalera današnjice.

Oni su verbalno napali omalenog argentinskog virtuoza, a čak su ga i pljuvali, kako pišu mediji. Veće incidente sprečili su ostali u ekspediciji Katalonaca. Mesija su vređali i na samom stadionu, a nije pošteđen i drugi Argentinac u Barseloni Havijer Maskerano, koji je igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za River Platu.

Temperamentni navijači tima sa "Monumentala" zamerili su nekadašnjem ljubimcu da se radovao golovima, što je po njihovom mišljenu nepoštovanje kluba koji ga je izbacio u fudbalsku orbitu.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.