Mesi se oprostio od Nejmara (FOTO)

Izvor: B92, 02.Avg.2017, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi se oprostio od Nejmara (FOTO)

Dok se Barselone i Pari Sen Žermen i dalje ne oglašavaju u vezi sa transferom Nejmada da Silve, da je posao gotov možda najbolje govori poruka Lionela Mesija.

Argentinac se na svom Instagram profilu bukvalno oprostio od Brazilca za koga se već danima spekuliše da će preći u Pariz za rekordnih 222 miliona evra.

"Bilo je veliko zadovoljstvo deliti sve ove godine s tobom, prijatelju. Želim ti sreću u novoj fazi života. Mnogo te volimo", napisao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mesi, te uz hashtag ka Nejmarovom profilu stavio sliku iz svlačionice gde su u susednim boksovima njihovi dresovi.

Nejmar je navodno u sredu dobio dozvolu čelnika Barselone da napusti Nou Kamp i oprostio se od saigrača.

Brazilac je u Barselonu stigao iz Santonsa 2013. godine za 55 miliona evra, kada je potpisao petogodišnji ugovor, ali se posle niza istraga i suđenja ispostavilo da je, zajedno sa klauzulama, bonusima i nadoknadama njegovom ocu, ceo posao iznosio preko 80 miliona.

Prema određenim navodima, Nejmaru je PSŽ ponudio petogodišnji ugovor vredan 650.000 evra nedeljno, oslobađajući ga plaćanja poreza na zaradu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

La Liga blokira Nejmarov transfer?

Izvor: B92, 02.Avg.2017

Španska La Liga planira da blokira transfer Nejmara da Silve iz Barselone u Pari Sen Žermen, vredan rekordnih 222 miliona evra...Parižani su navodno aktivirali otkupnu klauzulu iz ugovora Brazilca, a da je posao blizu realizaacije najavio je oproštaj Lionela Mesija od saigrača preko Instagrama...Međutim,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.